Om oss

TOBBENs Varmepumpeservice AS driftes av daglig leder Thorbjørn ”TOBBEN” Thevik. Bedriften ble startet i mai 2006. ”Tobben” har jobbet som motormekaniker og bilmekaniker før han reiste til sjøs 1981 og tok etter hvert utdannelse innen skipsfart. Han tok maskinistutdannelse. Etter endt skolegang 1985 og til 2001 jobbet var han frysemaskinist til sjøs på LPG og Ethylene gasstankere.

Han hadde hovedansvar var drift og vedlikehold av skipenes avanserte store kjøleanlegg og kuldebehandling av skipenes gasslast.

Mai 2006 ble TOBBEN’s Varmepumpeservice AS startet. Med utdannelsen og efaringen han har opparbeidet valgte han å satse på salg, montasje og service på TOSHIBA varmepumper og airconditionanlegg.

”Trives veldig godt med denne jobben da man treffer mange koselige mennesker. Hovedsakelig er det salg, montering og service hos privatkunder på luft til luft varmepumper som er det jeg driver mest med samt noe ventilasjon i privatboliger. Samarbeider også med et eksternt firma for luft til vann baserte systemer da det er utallige hus med gamle fyrkjeler som må byttes til mer energibesparende systemer.”